Header

Egy ősi kínai gyógyír véget vet a kopaszságnak

Egy kiváló USA tudós lerombolja a kopaszság gyógyítása körüli mítoszokat.

img1

A tudósok világát nemrégiben megrázta egy váratlan hír, amit sokévnyi, alapos kutatások előztek meg. A KOPASZSÁG MOST MÁR GYÓGYÍTHATÓ!

Doktor A. Chan egy amerikai születésű kínai orvos, aki a Dermatology at Stanford University School of Medicine-ben szerzett diplomát. Miután díszoklevéllel levizsgázott, dr Chan több mint 20 éven át dolgozott a Research Supervisor of Dermatology Intézetben, ahol olyan klinikai kutatásokban vett részt, amelyek gyógyíthatatlannak tűnő bőrproblémákra kerestek megoldásokat. Az egyik ilyen probléma volt a kopaszság: a haj részleges, vagy teljes elvesztése.

Évtizedeket töltött azzal, hogy különféle hajserkentő összetevők hatásait vizsgálja, míg végül Dr. Chan rátalált arra az egy alkotóelemre, ami hiányzott az erőteljes gyógymódhoz, és ezt az összetevőt közel két évtizeden át titokban tartotta. Ez egy rendkívül ritka gyógynövény, ami csak a világ néhány helyén nő, és az ezzel való kereskedelem, és a felhasználhatóság szigorúan szabályozott volt mostanáig. "Amikor összekevertük más gyógyhatású elemekkel, ez a gyógynövény szó szerint egy kisebb fajta csodát művelt a fejbőrön: az egészet befedte új növésű hajszálakkal!", magyarázta Dr. Chan egy a napokban, Chicago, USA-ban tartott tudományos konferencián kollégáinak.
20 év kutatatás, és számtalan klinikai kísérlet után Dr. Chan végül szabadalmaztatott egy egyedülálló gyógymódot, amely meggyógyítja a kopaszságot. Dr. Chan fenomenális készítményén 16 különféle tesztet végeztek el, és hivatkozva a tudományos kiértékelésekre, az esetek 98.7%-ban értek el vele sikereket a kopaszság gyógyításában, és az elvékonyodó haj kezelésében. . Ezenkívül ez a megoldás nemcsak "élettel tölti meg a hajszálakat, " hanem a haj minőségét is rendkívüli módon javítja, azáltal, hogy táplálja a fejbőrt, és újraépíti a hajhagymákat, vagyis az újonnan kinövő haj vastagabb lesz, és háromszor gyorsabban nő.

A híres tudós elfogadott egy interjú meghívást főszerkesztőnktől, Mya Allen-től.

Íme az interjú.

img2

Ms. Allen: Üdvözlöm Professzor Chan, hogy van?

Dr. Chan: Jó napot kívánok! Nagyon izgatott vagyok! Nem kell, hogy "professzornak" szólítson! (nevet)

Ms. Allen: Oh, rendben. Dr. Chan, mondana nekünk pár szót a felfedezéséről, ami megoldja a kopaszság, és a haj elvékonyulás rejtélyét?

Dr. Chan: Igen, természetesen, ez egy érdekes történet. Modern tudósként főként az USA-ban és Európában dolgoztam. Hozzászoktattak, hogy elhiggyem, ha a high-tech eszközök és kémiai keverékek nem képesek megoldani valamit, akkor semmi más sem… De tévedtem. Soha nem gondoltam volna, hogy a választ a tanulmányaimhoz Ázsiában fogom megtalálni…
Tíz hónappal ezelőtt meglátogattam egy ősi kínai falut az édesanyámmal, és más családtagjaimmal. Ebben a faluban született a dédapám, micsoda véletlen egybeesés, ugye? (nevet). Feltűnt egy dolog a faluban élő emberekkel kapcsolatban, amitől teljesen megdöbbentem: senkinek, abszolút senkinek nem volt ősz, vagy kopaszodó haja! Egyetlen embernek sem közülük, pedig sokan köztük már 90 évesek voltak! Mindegyiküknek vastag, egészséges, és sötét színű volt a haja, és a kopaszságnak nyoma sem volt!
Kutatásba kezdtem, és néhány nappal később arra jöttem rá, hogy van egy speciális gyógymód, amit arra használnak, hogy is mondjam, hogy legyőzzék vele az idő múlását, és megőrizzék a hajuk szépségét. Ez valamiféle sötétzöld, sűrű szirup volt, amit a hajukra kentek, és bedörzsölték vele a fejbőrüket. Tényleg nagyon gusztustalanul nézett ki! (nevet)

Ms. Allen: Mi volt ennek a gyógynövénynek a neve, és mostanáig miért nem használták a gyógyászatban?

Dr. Chan: Valóban nem használták a nyugati gyógyászatban. A kínaiak évszázadok óta használják ezt a növényt megszárítva sebgyógyításra, bőrgyulladásra, és kopaszság ellen. Megmondták nekem ennek a növénynek a nevét, úgy hívják He Shou Wu, ami nagyjából azt jelenti „gyógyír minden bajra”. A latin neve Fallopia multiflora. Az ősi gyógyítók el akarták titkolni a külvilág elől, és úgy tervezték, ez így is marad az idők végéig, de ekkor jöttem én, és elkezdtem kérdezősködni!

Ms. Allen: Dr. Chan, miért egyeztek bele, hogy Önök exportáljanak ebből a gyógynövényből Ázsián túlra?

Dr. Chan: Megbíztak bennem, mert ahogyan az látszik is, én is kínai vagyok (rámutat az arcára, és mosolyog). Megbíztak bennem, mert orvos vagyok. Végezetül beleegyeztek, hogy használjam a gyógynövényüket a készítményemhez, mert megértettem velük, hogy a világon milyen sok embert ki lehetne gyógyítani vele egy olyan rémes, és kínos bajból, amit a nyugati gyógyszerek nem tudnak meggyógyítani, és amiről azt tartják, hogy gyógyíthatatlan. Segíteni akartak, és természetesen az Intézetem megfizette a gyógynövényt nekik, de nagyon megérte!

Ms.Allen: Dr. Chan, vannak-e már olyanok, akik részesültek ennek a gyógynövénykeveréknek a jótékony hatásaiból, és pontosan mi a kopaszságra gyakorolt hatása?

Dr. Chan: Igen, több mint 1000-en, férfiak, és nők vegyesen önként vállalkoztak arra, hogy részt vesznek a készítmény klinikai tesztelésben, ami összességében több mint fél éven át tartott. Mindegyikőjük szenvedett a kopaszság bizonyos fajtájától, vagy károsodott, és száraz volt a hajuk. Hetente kétszer kezeltük a résztvevők hajgyökereit, frissen mosott hajon. 2 hónap sem kellett hozzá, és döbbenten vettük észre, hogy a résztvevők 98.7%-ának elkezdett kinőni a haja. Néhányan sírni kezdtek… Azoknak a nőknek, akiknek hosszú, de sérült, vagy vékony volt a haja, újjáépült a hajuk: erős, puha, és csillogó lett, akárcsak a TV-ben szereplő hajmodelleknek, tényleg. Az eredmények látványosak voltak, 98,7%-os hatékonyság: ez majdnem teljes hatékonyságot jelent a kopaszság és az elvékonyuló haj kezelésében… Ez egy nagyon ritka tudományos eredmény!

Ms.Allen: Egy utolsó kérdés, Dr. Chan: kapható-e már a készítménye, és mi a neve?

Dr. Chan: Én, és a csapatom megkaptuk a szabadalmi jogát a készítménynek, vagyis a mi laboratóriumunk az egyetlen a világon, akinek lehetősége van a terméket gyártani. Nehéz rátalálni a He Shou Wu mennyiség szigorú szabályozása miatt, és éppen ezért csak korlátozott mennyiségű spray-t tudunk gyártani. A terméket nem forgalmazzuk gyógyszertárakban, sem bevásárlóközpontokban, vagy boltokban, vagy bio készítményeket forgalmazó üzletekben. Csak az interneten lehet megvásárolni, a készítmény hivatalos weboldalán keresztül,, és ha valaki elég szerencsés, akkor el tudjuk fogadni a megrendelését, és néhány napon belül házhoz visszük neki. Én FulFix-nek nevetem el a készítményt, mert pontosan ez az, amit tesz: megoldja az összes hajproblémát. Ez az egyetlen olyan természetes megoldás, ami a kopaszságból, vagy a vékony hajból egészséges, csillogó, vastag, új hajat csinál. Ez egy ígéret, amit a Természet adott, és tartott is be. Ez egy olyan eredmény, amit még soha azelőtt nem ért el senki a hajproblémák hatékony megoldásában.

Hozzászólások
Jakab Katalin Én kipróbáltam ezt a dolgot, és tényleg csodát tett a hajammal. Két hidrogénes szőkíttetés után tönkrement a hajam, nagyon ronda lett. Több mint egy hónapig használtam ezt a szert, és visszaadta a hajam igazi, erős ragyogását – most úgy nézek ki, mintha egy reklámból léptem volna elő…
Válasz · Tetszik · időpont 7:45 pm
Iván Klára Meg tudná mondani valaki, hogy tudom megrendelni ez a szérumot? Drága amúgy?/
Válasz · Tetszik · időpont 7:49 pm
Jakab Katalin Én a neten rendeltem a termék hivatalos weboldaláról. 3 nap alatt megkaptam, és olyan 9 ezer körül fizettem érte – szerintem ahhoz képest nem drága, amit a hajammal tett, sokkal jobb, mint bármelyik hajápolót, amit eddig próbáltam.
Válasz · Tetszik · időpont 7:55 pm
Müller Ákos A Fulfixet férfiak is használhatják?
Válasz · Tetszik · időpont 7:58 pm
Jakab Katalin igen, segít megállítani a kopaszodást, erősebbé teszi a hajad, és nem engedi, hogy tovább őszülj. Ez egy kicsit összetett dolog, de erre mindre képes. Férfiak, akár te is, használhatják kopaszság foltokra például.
Válasz · Tetszik · időpont 8:18 pm
Molnár János nemtom, sztem ez kamu. Hogy lenne már egy cucc képes arra hogy mindent rendbe tegyen és mindenen segítsen? Ezt úgyse veszi be senki. 
Válasz · Tetszik · időpont 8:38 pm
Szabó Kitti Ja, de biztos olvastad a cikket, és azt írják, hogy ezt a terméket egy csomó kutatásra meg tesztre alapozva csinálták meg. Olyan ritka növények vannak benne, amit a nyugati kozmetikai ipar még soha nem próbált ki, sok erős szinte izgalmas ázsiai növény, vagy mag. én még nem kaptam meg, de eléri hogy abbamaradjon a hajhullásod, és új haj kezdjen el nőni.
Válasz · Tetszik · időpont 8:39 pm
György Róbert hello. Itt egy 54 éves fickó jelentkezik. én csak nagyon ritkán szoktam rendelni, mert nagyon sok a hamis dolog a neten, ami ígér fűt-fát, hogy meggyógyít bármit azonnal és véglegesen. De ezt a terméket én is megrendeltem és használtam pár hónapig. Ez a szer véget vetett a hajhullásomnak és tényleg sötétebb lett tőle a hajam, na fekete nem lettem, de a hajam sötétbarna lett. Ez a szín elég közel áll ahhoz a színhez, amilyen 20 éves korom körül volt a hajam. Én pozitív vagyok: ez a szérum tényleg tud valamit, és azt nagyon jól csinálja.
Válasz · Tetszik · időpont 8:39 pm
Király Srác Hi, Robi, ez igazán érdekes. Fogadjunk hogy egy zsák pénzt fizettek neked hogy ezt az online sz*t így dicsőíted, mi?
Válasz · Tetszik · időpont 8:59 pm
György Róbert Kedves Király Úr, én csak egy vásárló vagyok, aki megosztott egy hétköznapi, de esetleg mások számára hasznos információt egy olyan fórumon, amit azért hoztak létre, hogy lehetőséget adjanak az embereknek, hogy elmondják a véleményüket, vagy tévednék? Joga van hozza,hogy úgy érezze nem akar semmilyen pozitív véleményt megosztani, én ezt megértem. De azoknak az embereknek, akik szenvednek valamilyen problémától jól jöhet egy kis biztatás, igazam van?
Válasz · Tetszik · időpont 9:29 pm
Király Srác Itt Király Úr megint. Hűha! Már majdnem sikerült meggyőznöd hogy rendeljek egyet én is! De tudod mit, lehet rendelek is egyet. De ha nem úgy sül el a dolog, ahogy kéne téged foglak felelőssé tenni, hogy rádumáltál erre a hülyeségre!!
Válasz · Tetszik · időpont 9:38 pm
Király Srác Na, megrendeltem! Várom, hogy beigazolódjon, hogy ez egy nagy hülyeség.
Válasz · Tetszik · időpont 9:44 pm
Fehér Ádám hogy használod? Úgy értem, meg kell inni? Ez orvosság?
Válasz · Tetszik · időpont 9:49 pm
Veres Gergő Én is kipróbáltam a fulfixet. Nagyon jó! Olyasmi, mint egy könnyű olaj, jó az illata, és nincs benne festék. Rá kell sprézni a fejbőrre, bele kell masszírozni, és rajta hagyni. Aztán vársz egy kicsit, és látni fogod az eredményt hamarosan. :)
Válasz · Tetszik · időpont 11:22 am
Nagy Éva tökéletes. én nagyon bizalmatlan vagyok az ismeretlen márkákkal szemben, de kiderült hogy ennek a népszerűsége piszokul nő. Én az államokban vettem, ahol kifejlesztették, szabadalmaztatták és gyártják. És teljesen le vagyok nyűgözve az eredményektől. Minden hónapban megrendelem. Semmi mást nem használok a hajamra.
Válasz · Tetszik · időpont 11:43 am
Kovács Tibor Nekem problémát okozott, hogy elvékonyultak a hajszálaim. Elég rosszul éltem meg öregnek és elnyűttnek éreztem magam miatt. Meg tudná mondani valaki, hogy otthon hogy tudnám megcsinálni ezt a gyógynövény keveréket magamnak?
Válasz · Tetszik · időpont 11:51 am
Harangi Réka Ez egy jó megoldás hajproblémákra. Ki kellene próbálnod. A fulfix hivatalos honlapján tudod megrendelni. Ki kell töltened egy megrendelőlapot, és kiviszik neked arra a címre, amit a megrendelő lapon megadtál, és csak akkor kell kifizetni, mikor a futár átadja. Olyan 10 ezer körül van az ára.
Válasz · Tetszik · időpont 1:15 pm
Kovács Tibor Köszi! Sikerült megrendelni. Már alig várom, hogy kipróbálhassam.
Válasz · Tetszik · időpont 1:45 pm
Takács Laura Ez most komoly? Nem hiszem el, amiket itt beszéltek. Működik, segít, olcsó, ez pontosan úgy hangzik, mint az a sok hülyeség, ahol csak beszedik a pénzt valami hülye átverésre, amit annyira szeretnél elérni! hiú ábránd!
Válasz · Tetszik · időpont 2:21 pm
Kovács Dénes Én is adtam le egy megrendelést, de mennyi van benne? Meddig elég?
Válasz · Tetszik · időpont 2:42 pm
Jakab Katalin Szerintem csak egyféle kiszerelésben árulják, 50 ml-es vagy ilyesmi. Körülbelül egy hónapig elég, azt mondják heti kétszer kell használni. Én 3-szor használtam, de nekem hosszúhajam van, és itta rendesen. :)
Válasz · Tetszik · időpont 2:58 pm
Kovács Gyula Biztonságos a neten megrendelni? Megnéztem ezt a megrendelő lapot, de egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy megadjam az adataimat olyannak, akit nem ismerek, és azt csinálhat vele, amit akar.
Válasz · Tetszik · időpont 3:22 pm
Gál Tamás Haver, meg kéne barátkoznod az online szolgáltatásokkal. Ma már az egész világ a neten vásárol és fizet. Például ha nem adod meg a személyes adataidat, szerinted hogy fogják neked házhoz vinni, amit megrendelsz? De adhatsz meg álnevet is, ha félted megadni a saját neved. De én már évek óta vásárolgatok a neten, ez az egész dolog szabályos, biztonságos és a profi weboldalak csak azért kérik el az adataidat, hogy teljesíteni tudják a megrendelésed.  Nyugi, nincs ezzel semmi gond!
Válasz · Tetszik · időpont 3:25 pm
Kovács Gyula Bocs, de még sosem rendeltem így semmit. Boltban szoktam vásárolni, ahol nem kell megadni a nevemet és meg lehet fogni a terméket.
Válasz · Tetszik · időpont 3:41 pm
Gál Tamás =hahaha!!! hozzáérhetsz, amint megkapod! A netes vásárlás sokkal kényelmesebb, én jobban szeretem, mint lesétálni a boltba és levenni a polcról a dolgokat.
Válasz · Tetszik · időpont 3:58 pm
Zoe Lee Nincs értelme, hogy elrejtsd az adataidat, vagy hogy álnevet adj meg. Senki nem fog visszaélni velük. Ezeknek a weboldalaknak nagyon szigorú adatvédelmi szabályaik vannak, amiket törvények szabályoznak és hatalmas összeget kellene fizetniük, de akár még a tevékenységüket is bevonhatják, ha megszegik ezeket a szabályokat. Szóval csak nyugi!:)
Válasz · Tetszik · időpont 4:10 pm
Barna Magdi Én egy hónapig használtam ezt a terméket, és tényleg megállított a hajhullásomat és élerte, hogy új hajszálak nőjenek ki, amik sokkal egészségesebbnek és csillogóbbnak látsznak.  Én ajánlom ezt a terméket!
Válasz · Tetszik · időpont 4:32 pm
Vass Gábor Ez egy szabadon megvásárolható készítmény, vagy receptköteles?
Válasz · Tetszik · időpont 4:37 pm
Kovács Dénes Én a neten rendeltem meg. A hivatalos weboldalon. Tőlem nem kértek recepted, és ha jól tudom gyógyszertárban, vagy boltban nem is lehet megvásárolni. Csak limitált mennyiséget lehet megvenni, mert az összetevők nagyon ritkák. Nekem szerencsém volt, hogy tudtam még venni belőle, nagyon örülök neki.
Válasz · Tetszik · időpont 4:44 pm
Kiss Klára Az anyukám is használta a hajára. Vastagabb, és egészségesebb lett tőle a haja. Szerinte nekem is el kellene kezdenem használni.
Válasz · Tetszik · időpont 4:59 pm
Kövi Ági Elnézést, de hogy használod ezt a hajadon, ez valamiféle kondicionáló, vagy mi? >
Válasz · Tetszik · időpont 5:11 pm